Opettajatar

Haluatko saada seksistä enemmän irti ja oppia rakastelemaan kunnolla niin, että mukana ovat sekä mieli, koko keho että sydän?       

Olen todella kokenut,  äidillisen lempeä Puumanainen, joka syö aamupalaksi nuoria viriilejä kundeja ;) Tai jos olet jo varttuneempi mies, mutta haluat päivittää taitojasi, tai jopa oppia täysin uusia taitoja, niin kyllä minulta löytyy pari ässää hihasta sinullekin ;)      

Haluan lähettää "maailmaan" sekä sinun itsesi, että naisten iloksi kunnianhimoisia  ja varmempia miehiä, jotka ensin tulevat opiskelemaan naisen seksuaalisuuden saloja. Kerron sinulle, miten naista lähestytään, ettei nopeasti vaan hyökätä kimppuun. Nainen kun on muutakin kuin tissit ja pillu ;) Kerron ja näytän, miten nainen vietellään hitaasti kohti tositoimia.     

 

 

Teen konsultaatiota myös puhelimitse. Aika varataan etukäteen, vähintään päivää aikaisemmin. Sitten maksetaan ja sen jälkeen voidaan puhua. Veloitus 1,50e/min. Esim. 20min konsultaatio 30e, jossa ehtii jo kysyä ja kertoa jonkin verran asioista.

 

Haluatko oppia hyväilemään koko kroppaa? Tiedätkö missä sijaitsevat yleisimmät naisten erogeeniset alueet ja pisteet? Tiedätkö mikä on g-piste, mistä sen löytää ja miten sitä tulisi käsitellä? Miten eri tavoilla voi naista kiihottaa koskematta ensin rintoihin tai alapäähän. Ja miten monella eri tavalla voi klitorista koskettaa ja muutenkin koko alapään aluetta.

Myös rintojen koskettelua eri tavoilla opiskellaan. Kiinnostaako sinua tietää, miten voit saada jännittäjänaisen

rennommaksi ihan yksinkertaisella nopealla "kikalla"?    

 

 

 

Opiskelu etenee ihan sinun oman osaamisen sekä oppimiskykysi ja -halusi mukaan.  

Teen kuitenkin mielelläni alussa rentouttavan, sekä seksuaalisuutta ja aisteja herättävän energiahoidon (kesto n.10-15min) Lisätietoja siitä saat täältä: Tantra Goddess

 

Tietysti homma päättyy ihanaan rakasteluun, mitä se sitten juuri sinun ja minun välillä tarkoittaakaan... ;)    

Sinun tulee olla täysi-ikäinen, joko suomalainen, tai suomea täysin ymmärtävä ja puhuva, fiksu, hyvin uusia asioita omaksuva, utelias ja naisia kunnioittava herrasmies.   

Tietysti toivoisin löytäväni mallioppilaan, mutta kaikkihan eivät sellaisia voi olla. Oletko juuri sinä se Opettajattaren lemmikkioppilas ;)?      

 

Laita rohkeasti vaikka mailia ntirubens@msn.com ja kerro vähän tilanteestasi niin katsotaan millaisen kokonaisuuden saamme sinulle kehitettyä ;)

 

Yhteen tapaamiseen varaan aikaa n.2 tuntia ja Opettajattaren palkkiona pyydän siitä 300e. 

Jos haluat oppia tai päivittää jonkun tietyn osa-alueen, niin siitä sovitaan lyhyempi aika ja hinta erikseen.