Puhelinseksiä

Puhelinseksiä naiselta, jolla vähän tumma, miellyttävän seksikäs ääni.  

 

 

 

Pieni näyte mitä sessiossa saattaa tapahtua ;)

 

 

Kerron sinulle mitä tekisin sinulle, mitä voisimme yhdessä tehdä. Voin kertoa mitä kaikkea ihanaa olen kokenut seksin merkeissä. Olen aina ollut  todellinen seksuaalinen seikkailija eikä juuri löydy asioita joita en ole kokenut. Tykkään kertoilla kokemuksistani myös sinulle. Toki puhelimessa onnistuu erikoisemmatkin fantasiat. Äiti/poika fantasioita en toteuta, mutta voin mielelläni olla naapurin vanhempi rouva tai vaikka äitisi ystävätär.  

 

 

Vähän pervommille minulta onnistuu kultainen suihku vessan pöntöllä jos sellaisesta tykkäät. Mutta siitä täytyy sopia vähintään puoli tuntia ennen ja se maksaa +5 tavallisen puhelinseksin lisäksi. Tai vähän rajumpaa: haukkumista, roolileikkejä, käsken sun piiskata itseäsi, käsken sun runkata, kenties työntää dildoa pyllyysi ja katsoa peiliin samalla ym. mitä vain kaksi ihmistä voi keksiä mielikuvitusen siivin. 

 

 

 

 

Olen pitkään tehnyt tätä ja olen ehdottoman luotettava. Minulle voit soittaa mihin aikaa vuorokaudesta tahansa, sillä usein olen myös öisin valveilla ja jos en ole, puhelimeni on äänettömällä. Soita vaan rohkeasti. Mutta katso ehdot alempaa.      

 

 

 

HUOM! Vastaan vain kun numerosi näkyy, joten tutkailethan puhelimesi asetuksia.    

 

 

 

Maksaminen onnistuu niin, että  lataat dna-puheaikaa omilla pankkitunnuksillasi numerooni. 044-9363045. Pienin ladattava summa 10e. Tässä puhelinseksi-sessioiden hinnat: 5min 7e, 7,5min 10e, 10min 15e ja 15min 20e, 20min 27e, 30min 40e (halvimmillaan 1,33e min)  

 

Parhaiten tavoitat mut klo 15-22 numerosta 044-9363045 ta maililla xxl.lady@hotmail.com