Sauva-Show

 

Hei sinä visuaalinen ja nautinnonhaluinen herrasmies!

Halun esiintyä juuri sinulle ;)      

 

Show sisältää: Keikistelyä edessäsi, pyöritän pyllyäni vasten etumustasi kun sinulla on vielä housut jalassa (lapdance)      

 

Hymyilen sinulle viettelevästi. Paljastan rintani, laitan niihin öljyä, mikäli niin toivot, puristelen niitä ja nuolen nännejäni. Ehkä saat upottaa pääsi muhkeiden D-kuppieni väliin kun kumarrun syliisi. Sitten jäät istumaan tuolille hyväilemään kovettuvaa kalleintasi ja minä menen sänkyyn lelujeni kanssa, saat katsoa kuinka leikin itseni kanssa sauvalla. Toki saat osallistua niin paljon kuin tykkäät. Jos haluat, voit katsoa miten muhkeat huuleni paisuvat entisestään pumpulla. ;)    

 

HUOM HUOM!! Yksi leluistani on uutta teknologiaa edustava Lovense Lush jonka värinää voit kontrolloida puhelimella, johon on asennettu sitä varten oma sovellus.

Haluatko päättää koska ja miten kovaa tai missä tahdissa leluni värisee? Tule testaamaan, minä lupaan nauttia, jos sallit sen minulle ;)   Sitä voidaan siis käyttää ihan mun puhelimella, sun ei tarvitse ladata appsia erikseen.

 

Tai onko sinulla jotain omia toiveita mitä haluaisit nähdä ja kokea? Kerro rohkeasti, toteutan toiveesi mahdollisuuksien mukaan. Asujakin löytyy joka lähtöön.

 

Shown hinta on 70e ja aikaa varaan 20min. Jos haluat lisäpalveluja, niin se tietty onnistuu, lisämaksusta. Tuo 70e hinta sisältää vain katselun ja saat kosketella minua. 

 

 

Parhaiten tavoitat mut klo 14-21 numerosta 044-9363045 tai maililla ntirubens@msn.com