Tantra Goddess Energia/hellyyshoito

Aloitan hoidon energiahoidolla. Siinä käytän intuition mukaan kundaliinienergiaa ja/tai Tantra Goddess Healingia. Käyt makaamaan hoitopöydälle mahallesi ja laitan käteni ensin hartioillesi ja siitä eteenpäin ihan intuition mukaan esim. päähän, niskaan, selkään, jalkoihin. Tunnet käsieni kautta tulevan lämmön ja voit pitää hoidon ajan silmiä kiinni ja rentoutua ja ottaa vastaan hoitavaa, syvälle menevää energiaa, josta lisätietoja alempana.

 

Hoito jatkuu tantramaisena hyväilynä sinun ollessa edelleen mahallasi. Hyväilen alaselkää, lantiota, pakaroita, reisiä ja välililhaa. Sitten voit kääntyä selällesi ja jatkan energiahoitoa ja tantrahyväilyä alavatsasta, reisistä, välilihasta ja päättyen ihanan hitaaseen ja kiusoittelevaan penishierontaan öljytyin lämpimin käsin.

 

Voin tehdä hoidon myös sängyllä niin, että olemme ihan vierekkäin, ja tunnet vartaloni lämmön ja pehmeyden .

 

Videogalleriasta (eka video) näet lyhyen näytteen hoidosta. Hoito itsessään on pitempi ja monipuolisempi sekä aina erittäin yksilöllinen.

 

Tässä mielenkiintoinen linkki  miten kosketus vaikuttaa ihmiseen:

Kosketuksen vaikutus.

 

Tässä infoa energioista:

Kundaliinireiki on vahva energian kanavointimuoto. Siitä on apua mm. seksuaaliseen ja yleiseen vireystilaan, stressiin, unettomuuteen, itsensä hyväksymiseen, ilon tuomiseen elämään  ja moneen muuhun. Vaikutus on aina yksilöllinen ja hoito menee juuri sinne, missä siitä on eniten apua. Yleensä siitä tulee rento ja uudistunut olo.

Kundaliinienergiasta on apua myös kiputiloihin. Pitkäaikaisissa kiputiloissa hoitoja tarvitaan sarjana, sillä jos on pitkään ollut kipuja, myös toipuminen vie oman aikansa. Kroonisissa kiputiloissa hoito auttaa ns. tukihoitona muiden hoitojen ja esim. kipulääkkeiden ohella. Hoidosta on hyvä apu, jos olet toipumassa leikkauksesta, sillä hoidot nopeuttavat toipumista.  

Varsinaiset hoitavat vaikutukset alkavat vastaanottamisesta ja voivat kestää tunneista jopa päiviin. Jo 10-15minuutin hoito vastaa 1½ tunnin perinteisempää Usui Reikihoitoa.  

 

Käytän toisena energiahoitomuotona voimakasta seksuaalisuutta vahvistavaa Tantra Goddess Healingiä. Sen energia on vielä astetta seksuaalisempaa kuin kundaliinienergia.  Jos olet herkkäaistinen, niin koet tämän hoidon hyvin voimakkaasti ja saat vahvemman seisokin ja kokonaisvaltaisemman orgasmin hoidon päätteeksi. Intuition mukaan valitsen mitä energiaa käytän milloinkin.     

 

​​Sen lisäksi, että kundaliinireikihoito saa hoidettavan ihanaan meditatiiviseen rentouden tilaan, sen tavoite on puhdistaa ja kohottaa värähtelytaajuutta. Hoito puhdistaa sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Joskus "puhdistusoireet" voivat olla voimakkaita, riippuen siitä, onko sinulla jotain traumoja tai tunnelukkoja jäänyt kehoon jumiin, ja mitä asioita sielusi on valmis nostamaan näkyviin käsiteltäväksi. Tarvitaan siis hieman rohkeutta, jotta uskaltaa käydä läpi joskus haasteellisetkin tunteet. (Mutta yleensä ei toki näin käy, vaikutus on hyvin yksilöllinen. Tästä on kuitenkin hyvä olla tietoinen ennen hoitoon tuloa) Prosessin jälkeen olo kuitenkin paranee, kun jumiutuneet tunteet ovat päässeet vapautumaan.

 

Ylipäätään henkisyydestä kiinnostuneelle  hoidon yksi tärkeimmästä tarkoituksesta on seksuaalisen vireyden vahvistamisen lisäksi myös avata sydäntäsi vastaanottamaan universaalia rakkautta ja yhdistää sydän seksuaalikeskukseen eli sakraalichakraan, jotta löytäisit oman jumaluutesi ja voisit valjastaa parhaat miehiset ominaisuudet käyttöösi rakkautta unohtamatta.

 

Useimmiten olo on rentoutunut ja uudistunut, kuin olisit herännyt pitkästä unesta ja saanut uutta puhtia sekä selkeyttä mieleen. Hoitopäivänä on hyvä välttää fyysistä rasitusta ja muutenkin ottaa loppupäivä rennosti. Näin saat hoidosta eniten hyötyä. 

 

Veden juontia suositellaan lähipäivien ajan, koska energiahoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vesi auttaa kuonaa poistumaan kehosta. Tarjoan hoidon jälkeen puhdistettua eli alkalisoitua ja mineralisoitua vettä tai joskus minulla on inkivääriteetä, jota olen itse tehnyt.  

 

Hoidon lopuksi nostamme sinulle oman voimakortin.

 

Kesällä 2018 multa saa aikoja klo 17-22 ja ajan voi varata klo 14-20. Varaathan ajan vähintään tuntia tai kahta aiemmin, en päivystä valmiina kotona.

044-9363045

 

Energia/hellyyshoito+ penishierontahinnat ovat:

0,5 tuntia  80e

45min      120e

60min      140e

Panosta lisäveloitus +30-60e