Tantra Goddess Energia/hellyyshoito

Tässä mielenkiintoinen linkki  miten kosketus vaikuttaa ihmiseen:

Kosketuksen vaikutus.

 

Kaipaatko kohtaamista aidon, ystävällisen ja hymyilevän aikuisen naisen kanssa?

Lämmintä, hellää sekä lempeän rakastavaa ja viriilitasoa nostattavaa kosketusta arjen ja kiireen vastapainoksi? Haluan tarjota sinulle hemmottelukeitaan, josta voit ammentaa voimia tuleviin päiviin ja viikkoihin ;)

 

Olen käynyt v.2013 3kk kestävät energiahoitokurssit ja saanut viritykset ja valmiudet käyttää mm. kundaliini-ja tantra goddess energioita. Siitä asti olenkin käyttänyt näitä voimakkaita seksuaalienergioita sekä itseni, että muiden hoitamiseen. Lisäksi olen koko ikäni ammentanut erilaisia tietotaitoja ja hyväilytekniikoita, käynyt erilaisia kursseja sekä saanut energiavirityksiä ja-hoitoja.

 

Henkisellä tiellä olen ollut jo pidempään,joten minulla on paljon kokemusta ja näkemystä nimenomaan niistä asioista.

Teen siis mm. seksuaalista vireystasoa voimistavaa energiahoitoa ja tantramaista hellyyshoitoa. Jos olet herkkäaistinen, koet hoidon voimakkaammin. Vaikutus on kuitenkin aina yksilöllinen. Hoidosta on hyvä apu myös esim. lieviin kiputiloihin tai vaikka leikkauksesta tai tapaturmasta toipumiseen tai muihin kolhuihin, ja siis myös elämän henkisiin kolhuihin. Vaikka pidän käsiäni vartalosi pinnalla, niin energia menee syvälle kudoksiin ja edesauttaa kehon omaa paranemisjärjestelmää aktivoitumaan.

 

Kerro jos sinulla on jokin erityinen vaiva, niin kohdistetaan hoitoa myös sille alueelle.

 

Aloitan hoidon energiahoidolla. Siinä käytän intuition mukaan kundaliinienergiaa ja/tai Tantra Goddess Healingia.   

Jos annat luvan katsoa energioitasi, auraasi ja syvälle sieluusi tarkemmin, voin tuoda sinulle viestiä ja/tai aistia erilaisia asioita intuitiotani käyttäen.

 

Käyt makaamaan hoitopöydälle mahallesi ja pidän käsiäni ensin hartioillasi ja siitä eteenpäin ihan intuition mukaan esim. päässä, niskassa, selässä. Tunnet käsieni kautta tulevan lämmön ja voit pitää hoidon ajan silmiä kiinni, rentoutua ja ottaa vastaan hoitavaa, syvälle menevää energiaa. En siis hiero lihaksia, vaan pidän käsiäni eri kohdissa kehoasi muutaman minuutin kerrallaan ja energia virtaa käsieni kautta.

 

Hoito jatkuu tantramaisena hyväilynä (ei siis edelleenkään hierontana) nostattaen seksuaalienergioitasi sinun ollessa vielä mahallasi. Hyväilen alaselkää, lantiota, pakaroita, reisiä ja painelen välilihaa. Sormi ei mene sisällesi, vaikka sitä toivoisit. Energia kyllä ulottuu syvälle vaikka kosken pelkästään välilihan pinnalta.

Sitten voit kääntyä selällesi ja jatkan energiahoitoa ja tantrahyväilyä rintakehän alueelta, alavatsasta ja reisistä. Lopuksi hieron pallejasi ja penistäsi monipuolisin kiusoittelevin ottein ja siinä käytän hajutonta ja miellyttävän liukasta öljyä ;)

 

Energiahoito+ tantrahyväily + penishieronta hinnat ovat:

30min 100e

45min 140e

60min 160e

Myös lyhyempi, pelkkä penishieronta monipuolisia otteita käyttäen öljytyin käsin, on mahdollista 20min 70e

   

Mulla on paikka lähellä Tattarisuota

Teen hemmotteluhoitoja,  ja parhaiten saa ajan etukäteen sopien vähintään päivää aiemmin ja varausmaksun maksamalla, joka hyvitetään kun saavut paikalle. Varausmaksu on 30e hemmotteluhoidosta ja penishieronnasta 20e.  

Varausmaksun voi maksaa dna saldona numerooni https://laturi.dna.fi/

 

Toiminta ohjeet:

1. Soita klo 14-19, huomioi, etten päivystä puhelinta, joten tekstari tai whats up viesti on varmin keino saada kiinni, vastaan viiveellä

2. Kerro viestissä että kyse on hemmotteluhoidosta ja kerro hieman tilanteestasi ja myös minä päivänä ja mihin aikaan haluaisit varata ajan. 

3. Sitten voidaan sopia milloin soitellaan ja sovitaan tarkemmin tapaamista

 

Numero 044-9363045 ja sähköposti ntirubens@msn.com